Opskrift: Quinoasalat

Quinoa kan bruges til lette, lækre og sunde salater i mange retter. Her får du en nem opskrift, som du kan bruge til inspiration og blande med dine favorit grøntsager.

Fremgangsmåde:

Kog quinoa efter anvisning på posen og lad den afkøle. Pisk limesaft og olie sammen til dressingen, bland porre i og smag til med krydderpeber. Bland peberfrugt, sukkerærter, rødløg, brøndkarse og quinoa i en skål. Vend dressingen i salaten og pynt med avocadoskiver og dild.

Du starter med at koge quinoa efter anvisningen på posen, hvorefter den skal stå til afkøling. Herefter pisker du limesaften og olien sammen til dressingen og smager til med peber. Når quinoa er kølet af blandet du det med de andre ingredienser som peberfrugt, rødløg, squash, sukkerærter i en skål. Slut af med at vende det i dressingen og pynt.

Ingredienser til quinoasalat (du kan variere hvilke grøntsager du gerne vil have i ?):
  • 2 dl økologisk rød quinoa
  • 4 dl vand
  • 1/4 rød økologisk peberfrugt i tern
  • 1/4 squash
  • 30 g økologisk sukkerærter i tern
  • 1/4 økologisk rødløg i tern
  • Økologisk salt, peber og evt. krydderier
  • Økologisk dild eller basilikum til pynt1 spsk. økologisk olivenolie
    Saft af 1 økologisk lime
    2 cm finthakket økologisk porre (kun det hvide)
    1/4 tsk. økologisk krydderpeber
Dressing:
  • Økologisk dild eller basilikum til pynt1 spsk. økologisk olivenolie
  • Saft af 1 økologisk lime
  • 1/4 tsk. økologisk peber
Vis
Ikke på lager
Vis
Ikke på lager
Vis
Vis
Ikke på lager
Vis

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *